Termeni si Conditii

EBAC TEHNIC

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre EBAC TEHNIC SRL prin intermediul magazinului virtual www.avemscule.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres al EBAC TEHNIC SRL.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Site – reprezinta SITE-ul Internet apartinand EBAC TEHNIC SRL care se afla la adresa www.avemscule.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele oferite de catre EBAC TEHNIC SRL.
Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.
Bunuri – orice produs inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.
Vanzator – societatea comerciala EBAC TEHNIC SRL, cod fiscal RO16734160, avand sediul social Pitesti, judet Arges, Strada Depozitelor, nr.51.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

FACTURARE – plati si livrare

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Livrare – vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin sistemul curierat catre Cumparator.
Transport – Ambalare- Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre vanzatorul de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod datorita diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate

EBAC TEHNIC SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
EBAC TEHNIC SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului .
Conform Art. 1665:
            (1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.
            (2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.
           Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la cumparatorul respectiv.

GARANTIILE SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Pentru produsele comercializate pe www.avemscule.ro se acorda garantie conform legislatiei romane in vigoare (LEGEA 449/2003, OG21/92 modificata si LEGEA 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare.
Drepturile conferite prin lege consumatorului, nu sunt afectate prin garantia oferita. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie.
Perioada de garantie incepe la data vanzarii si depinde de tipul si modul de utilizare
Defectele recunoscute ca fiind acoperite de garantie vor fi remediate prin repararea gratuita sau prin inlocuirea cu un produs in stare perfecta de functionare (poate fi un model ulterior).
Perioada maxima pentru repararea sau inlocuirea produsului este de 15 zile calandaristice de la data prezentarii produsului cu deficiente

Reclamatii, altele decat cele de remediere a defectiunilor nu sunt acoperite de garantie.
Sculele electrice, instrumentele de masura si sculele de gradinarit, beneficieaza de o perioadă de garantie de 24 luni in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si juridice.
Pentru a completa integral rubricile din Certificatul de garantie este nevoie de desigilarea produselor. Din acest motiv toate produsele comercializate prin intermediul siteului, vor fi desigilate pentru a le fi completate certificatele de garantie de catre departamentul comercial.
Accesoriile nu sunt insotite de talon de garantie.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.avemscule.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.avemscule.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.avemscule.ro SI VA DUCE LA INCEPERE DE CERCETARE PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.avemscule.ro, incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea EBAC TEHNIC SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a EBAC TEHNIC SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: info@ebactehnic.ro.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Cumparatori si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din raza teritoriala a EBAC TEHNIC SRL

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

DATE PERSONALE

Informatiile utilizatorilor site-ului www.avemscule.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

Pe site-ul www.avemscule.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul EBAC TEHNIC SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SECURITATE DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Vanzatorul garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.avemscule.ro ,ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
Site-ul www.avemscule.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produsul ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de EBAC TEHNIC SRL

Produse ce au fost livrate gresit: livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de EBAC TEHNIC SRL.

Potrivit prevederilor legale in vigoare, consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma EBAC TEHNIC SRL. Primul pas este sa completati formularul de Returnare produs pe site-ul nostru. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs, va rugam sa specificati si contul bancar la formularul de returnare produs pentru a putea vira banii inapoi in contul dvs. Produsele retur trebuie sa fie in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.

Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in maxim 14 de zile

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii.

Daca dumneavoastra doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier va va fi returnata, doar in urmatoarele conditii: daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Cumparatorul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Acesti Termeni si Conditii se aplica la cumparaturile efectuate in magazinul online www.avemscule.ro

Comanda si procesare

Comanda si procesare

–   Comanda online: navigând prin categoriile principale de produse puteti selecta marcile dupa icoane (“Makita”; “Fein” ; “Dedra” ; “Index”)

–   Odata ce ati gasit un produs care se potriveste nevoilor Dvs., apasati pe butonul “Adauga in cos”. La adaugarea produselor în cos, veti fi directionat automat catre pagina cosului de cumparaturi, “Cosul meu”. Pentru continuarea cumparaturilor apasati pe butonul “Continua cumparatoriile” si veti fi redirectionat la pagina “Home”.

–   Primirea comenzii Dvs. va fi confirmata automatic in cateva minute pe adresa Dvs. de e-mail specificata la inregistrare. Daca nu ati primit e-mailul de confirmare primirii comenzii inseamna ca nu ati reusit sa lansati comanda cu succes.

–   Dupa fiecare comanda online primita operatorii nostrii o sa va contacteze telefonic in timpul programului de lucru pentru stabilirea detaliilor de livrare si clarificarea de orice nelamurire despre produs sau procedee.  

–   Comanda telefonica: Dupa ce ati ales produsul sau produsele potrivite cerintelor Dvs., în timpul programului puteti comanda telefonic la numarul 0374.90 91 92

–   Daca cumva nu raspundem, înseamna ca suntem într-o alta convorbire. În câteva minute va rugam sa incercati din nou. Multumim pentru întelegere.

MODALITATI DE PLATA

–   Plata cu numerar la sediul societatii: Pitesti, Strada Depozitelor, nr.51 

–   Plata cu numerar la comisionarul firmei de curierat 

–  Plata prin Ordin de plata pe baza Facturii proforme emise de operatorul www.avemscule.ro . Livrarea comenzii se va face dupa confirmarea platii, în contul de mai jos, a proformei.

– Plata cu cardul. Pentru a putea plăti cu cardul pe siteul www.avemscule.ro trebuie să aveţi un card eliberat de bancă de tip: MasterCard, Maestro, Visa sau Visa Electron.

Nume firma: EBAC TEHNIC SRL

 – Cont IBAN lei: RO10 RZBR 0000 0600 0525 8001

– Banca: Raiffeisen Bank

– Cod unic inregistrare (CUI):   RO16734160

– Numarul de la Reg. Com.: J03/1513/2004

Livrare si costuri

Livrarea comenzilor se efectueaza prin Fan Curier sau Sameday în functie de adresa de livrare.
Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 lei.
Pentru comenzi sub aceasta valoare, costul transportului va fi 17.5 lei fara tva pentrul colete de 1 kg, la care se va adauga 1 leu / kg fara tva pentru coletele ce depasesc 1 kg.
Procesare si livrare comenzi:


 • Dupa lansarea comenzii in cel mai scurt timp posibil ve-ti fi contactat telefonic pentru confirmare.
 • Urmatoarele detalii vor fi confirmate telefonic: disponibilitate produs, termen de livrare (care este afisat estimativ si la produse individual)
Data de predare a produselor catre client va fi comunicata în emailul de confirmare a comenzii, dupa procesarea acesteia, de pe adresa de mail: info@ebactehnic.ro

Procesul de retur

Ce trebuie sa stiti pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

 • Asigurati-va ca produsul pe care doriti sa il returnati indeplineste conditiile de retur aici .
 • In colet, e nevoie de copiedupa factura fiscala/ bon fiscal  emise la cumpararea produsului.
 • Ca sa returnati produsele vandute de avemscule.ro, completati formularul de retur pe care il gasiti aici

Confidentialitate date

Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, în cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse în OUG 34/2014.

Avemscule.ro va multumeste vizitarea magazinului si pentru interesul acordat produselor Makita, Unior, Husqvarna, Fein, Index.

Respectam confidentialitatea si prelucrarea datelor personale, precum si securitatea acestora.

–     Se pastreaza numele providerului dumneavoastra de internet, pagina care v-a trimis pe adresa noastra, paginile pe care le vizitati la noi, precum si data si durata acestor vizite. Urmarim preferintele vizitatorilor pentru inbunatatirea prezentarii a produselor si serviciilor.

Alte date personale sunt retinute doar daca le furnizati dumneavoastra, sub forma unor date de înregistrare, sau al unui sondaj, sau pentru încheierea unui contract.

Avemscule.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti facând exceptie când pentru respectarea obligatiilor contractante coopereaza cu a treia persoana subcontractanta, ex. firma de curierat, firma de marketing, care nu este indreptatita sa transmita datele primite catre terti.

    Avemscule.ro foloseste datele dumneavoastra personale doar în scopul informarii utilizatorilor privind:

 • – situatia contului pe avemscule.ro
 • – evolutia si starea comenzilor
 • – evaluarea produselor si serviciilor oferite.
 • – pentru sondaje referitoare la produse, si pentru marketing

Avemscule.ro poate notifica utilizatorii privind:
    1. ofertele curente prin newsletterul lunar

 1. evenimente si noutati 
 2. felicitari cu diferite ocazii
 3. alte mesaje speciale.

   Avemscule.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.avemscule.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletterulului avemscule.ro primit prin email.

Pentru informatii si reclamatii referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra personale va puteti adresa persoanei responsabile la oricare adresa de “Contact”. Daca datele dumneavoastra au fost gresit înregistrate, acest lucru poate fi corectat.

Legislatie: 

–     Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

–     Ordonanta Guvernului nr.21/1992 protectia consumatorilor.

–     Legea nr.363/2007 privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor.

Garantia produselor achiziţionate pe www.avemscule.ro:

Pentru produsele comercializate pe www.avemscule.ro se acorda garantie conform legislatiei romane in vigoare (LEGEA 449/2003, OG21/92  modificată în 2016, OG 21/92 modificată, LEGEA 296/2004 si OG 9/2016), pe baza certificatului de garanţie şi a dovezii de cumpărare.
Drepturile conferite prin legea consumatorului nu sunt afectate prin garanţia oferită. Garanţia se acordă numai pentru defecte de material sau de fabricaţie.
Perioada de garanţie începe la data vânzării şi depinde de tipul de  utilizare.
Defectele recunoscute ca fiind acoperite de garanţie vor fi remediate prin repararea gratuită.

Perioada maximă pentru reparare este de 15 zile calandaristice de la data prezentării produsului cu deficienţe.
Reclamatii, altele decât cele de remediere a defectiunilor nu sunt acoperite de garantie.

Scule electrice, instrumente de măsură, grădinărit:
Scule electrice, instrumente de măsură, grădinărit beneficiează de o perioadă de garanţie de 24 luni în cazul achiziţionarii de către persoane fizice si juridice, cu posibilitatea extinderii gratuite pana la 36 luni pentru brandul Makita.
Durata medie de funcţionare a produselor este de 7 ani.
Pentru a completa integral rubricile din Certificatul de garantie este uneori nevoie de desigilarea produselor. Din acest motiv toate produsele comercializate prin intermediul siteului Avemscule.ro vor fi desigilate pentru a le fi completate certificatele de garantie de catre departamentul comercial al Avemscule.ro .

Accesorii si piese de schimb: Aceste produse nu beneficieaza de garantie.

Garantia nu acopera:
–    Componentele ce sunt subiectul uzurii cauzate de utilizare în neconcordanta cu instructiunile de folosire.
–    Defectele cauzate de suprasolicitare, utilizare incorecta sau în alte scopuri decât cele prevazute în cartea tehnica a produsului, intretinere defectuoasa sau pastrarea în conditii neadecvate.
–     Produse la care s-au facut modificari sau adaugari de catre client.

Garantia se pierde daca:

–     Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt lizibile)

–     Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat
–     Produsul cu deficienta, in momentul prezentarii la o reprezentanta sau service nu este insotit de Certificat de garantie in original si factura in copie

Retea service Makita in Romania:  https://www.makita.ro/dealer-locator.html

Reclamatii si sesizari

Pentru reclamatii si sesizari ne puteti contacta astfel:

 • prin e-mail la adresa:info@ebactehnic.ro
 • prin posta sau personal la adresa: Pitesti, judet Arges,  Strada Depozitelor, nr.51