Comanda si procesare

EBAC TEHNIC

Comanda si procesare

–   Comanda online: navigând prin categoriile principale de produse puteti selecta marcile dupa icoane (“Makita”; “Fein” ; “Dedra” ; “Index”)

–   Odata ce ati gasit un produs care se potriveste nevoilor Dvs., apasati pe butonul “Adauga in cos”. La adaugarea produselor în cos, veti fi directionat automat catre pagina cosului de cumparaturi, “Cosul meu”. Pentru continuarea cumparaturilor apasati pe butonul “Continua cumparatoriile” si veti fi redirectionat la pagina “Home”.

–   Primirea comenzii Dvs. va fi confirmata automatic in cateva minute pe adresa Dvs. de e-mail specificata la inregistrare. Daca nu ati primit e-mailul de confirmare primirii comenzii inseamna ca nu ati reusit sa lansati comanda cu succes.

–   Dupa fiecare comanda online primita operatorii nostrii o sa va contacteze telefonic in timpul programului de lucru pentru stabilirea detaliilor de livrare si clarificarea de orice nelamurire despre produs sau procedee.  

–   Comanda telefonica: Dupa ce ati ales produsul sau produsele potrivite cerintelor Dvs., în timpul programului puteti comanda telefonic la numarul 0374.90 91 92

–   Daca cumva nu raspundem, înseamna ca suntem într-o alta convorbire. În câteva minute va rugam sa incercati din nou. Multumim pentru întelegere.

MODALITATI DE PLATA

–   Plata cu numerar la sediul societatii: Pitesti, Strada Depozitelor, nr.51 

–   Plata cu numerar la comisionarul firmei de curierat 

–  Plata prin Ordin de plata pe baza Facturii proforme emise de operatorul www.avemscule.ro . Livrarea comenzii se va face dupa confirmarea platii, în contul de mai jos, a proformei.

– Plata cu cardul. Pentru a putea plăti cu cardul pe siteul www.avemscule.ro trebuie să aveţi un card eliberat de bancă de tip: MasterCard, Maestro, Visa sau Visa Electron.

Nume firma: EBAC TEHNIC SRL

 – Cont IBAN lei: RO10 RZBR 0000 0600 0525 8001

– Banca: Raiffeisen Bank

– Cod unic inregistrare (CUI):   RO16734160

– Numarul de la Reg. Com.: J03/1513/2004

Livrare si costuri

Livrarea comenzilor se efectueaza prin Fan Curier sau Sameday în functie de adresa de livrare.
Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 lei.
Pentru comenzi sub aceasta valoare, costul transportului va fi 17.5 lei fara tva pentrul colete de 1 kg, la care se va adauga 1 leu / kg fara tva pentru coletele ce depasesc 1 kg.
Procesare si livrare comenzi:


 • Dupa lansarea comenzii in cel mai scurt timp posibil ve-ti fi contactat telefonic pentru confirmare.
 • Urmatoarele detalii vor fi confirmate telefonic: disponibilitate produs, termen de livrare (care este afisat estimativ si la produse individual)
Data de predare a produselor catre client va fi comunicata în emailul de confirmare a comenzii, dupa procesarea acesteia, de pe adresa de mail: info@ebactehnic.ro

Procesul de retur

Ce trebuie sa stiti pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

 • Asigurati-va ca produsul pe care doriti sa il returnati indeplineste conditiile de retur aici .
 • In colet, e nevoie de copiedupa factura fiscala/ bon fiscal  emise la cumpararea produsului.
 • Ca sa returnati produsele vandute de avemscule.ro, completati formularul de retur pe care il gasiti aici

Confidentialitate date

Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, în cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse în OUG 34/2014.

Avemscule.ro va multumeste vizitarea magazinului si pentru interesul acordat produselor Makita, Unior, Husqvarna, Fein, Index.

Respectam confidentialitatea si prelucrarea datelor personale, precum si securitatea acestora.

–     Se pastreaza numele providerului dumneavoastra de internet, pagina care v-a trimis pe adresa noastra, paginile pe care le vizitati la noi, precum si data si durata acestor vizite. Urmarim preferintele vizitatorilor pentru inbunatatirea prezentarii a produselor si serviciilor.

Alte date personale sunt retinute doar daca le furnizati dumneavoastra, sub forma unor date de înregistrare, sau al unui sondaj, sau pentru încheierea unui contract.

Avemscule.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti facând exceptie când pentru respectarea obligatiilor contractante coopereaza cu a treia persoana subcontractanta, ex. firma de curierat, firma de marketing, care nu este indreptatita sa transmita datele primite catre terti.

    Avemscule.ro foloseste datele dumneavoastra personale doar în scopul informarii utilizatorilor privind:

 • – situatia contului pe avemscule.ro
 • – evolutia si starea comenzilor
 • – evaluarea produselor si serviciilor oferite.
 • – pentru sondaje referitoare la produse, si pentru marketing

Avemscule.ro poate notifica utilizatorii privind:
    1. ofertele curente prin newsletterul lunar

 1. evenimente si noutati 
 2. felicitari cu diferite ocazii
 3. alte mesaje speciale.

   Avemscule.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.avemscule.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletterulului avemscule.ro primit prin email.

Pentru informatii si reclamatii referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra personale va puteti adresa persoanei responsabile la oricare adresa de “Contact”. Daca datele dumneavoastra au fost gresit înregistrate, acest lucru poate fi corectat.

Legislatie: 

–     Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

–     Ordonanta Guvernului nr.21/1992 protectia consumatorilor.

–     Legea nr.363/2007 privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor.

Garantia produselor achiziţionate pe www.avemscule.ro:

Pentru produsele comercializate pe www.avemscule.ro se acorda garantie conform legislatiei romane in vigoare (LEGEA 449/2003, OG21/92  modificată în 2016, OG 21/92 modificată, LEGEA 296/2004 si OG 9/2016), pe baza certificatului de garanţie şi a dovezii de cumpărare.
Drepturile conferite prin legea consumatorului nu sunt afectate prin garanţia oferită. Garanţia se acordă numai pentru defecte de material sau de fabricaţie.
Perioada de garanţie începe la data vânzării şi depinde de tipul de  utilizare.
Defectele recunoscute ca fiind acoperite de garanţie vor fi remediate prin repararea gratuită.

Perioada maximă pentru reparare este de 15 zile calandaristice de la data prezentării produsului cu deficienţe.
Reclamatii, altele decât cele de remediere a defectiunilor nu sunt acoperite de garantie.

Scule electrice, instrumente de măsură, grădinărit:
Scule electrice, instrumente de măsură, grădinărit beneficiează de o perioadă de garanţie de 24 luni în cazul achiziţionarii de către persoane fizice si juridice, cu posibilitatea extinderii gratuite pana la 36 luni pentru brandul Makita.
Durata medie de funcţionare a produselor este de 7 ani.
Pentru a completa integral rubricile din Certificatul de garantie este uneori nevoie de desigilarea produselor. Din acest motiv toate produsele comercializate prin intermediul siteului Avemscule.ro vor fi desigilate pentru a le fi completate certificatele de garantie de catre departamentul comercial al Avemscule.ro .

Accesorii si piese de schimb: Aceste produse nu beneficieaza de garantie.

Garantia nu acopera:
–    Componentele ce sunt subiectul uzurii cauzate de utilizare în neconcordanta cu instructiunile de folosire.
–    Defectele cauzate de suprasolicitare, utilizare incorecta sau în alte scopuri decât cele prevazute în cartea tehnica a produsului, intretinere defectuoasa sau pastrarea în conditii neadecvate.
–     Produse la care s-au facut modificari sau adaugari de catre client.

Garantia se pierde daca:

–     Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt lizibile)

–     Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat
–     Produsul cu deficienta, in momentul prezentarii la o reprezentanta sau service nu este insotit de Certificat de garantie in original si factura in copie

Retea service Makita in Romania:  https://www.makita.ro/dealer-locator.html

Reclamatii si sesizari

Pentru reclamatii si sesizari ne puteti contacta astfel:

 • prin e-mail la adresa:info@ebactehnic.ro
 • prin posta sau personal la adresa: Pitesti, judet Arges,  Strada Depozitelor, nr.51