EBAC TEHNIC

Cine este EBAC TEHNIC ?

Când am reușit sa strâng curajul de a incepe sã muncesc asa cum simţeam eu sã o fac, cu alte viziuni sau proceduri decât in firmele unde lucrasem cam 10 ani adunaţi….dar unde am cãpãtat totusi o experinţā importanta și necesarā în domeniul tehnic, și de unde am vrut sa “fur” doar ceea ce am considerat cã era bun (si pentru mine, si pentru colegii din echipā, dar, mai ales, pentru clienţi si colaboratori), a trebuit, în primul rand, sã caut o DENUMIRE a companiei mele…. Era acum 18 ani…

Sigur nu întâmplător, firma s-a născut în același an cu fiul meu… așa că la fiecare aniversare a lui Rareș, de care nu am cum să uit, îmi amintesc că și firma mea are aceeași vârstă și văd cum cresc amândoi.

Așa că ce denumire am ales ? Inițialele numelor de alint ale familiei mele: E-dvina, B-obiță, A-lis, C-ătălin.

Privind înapoi, cred că m-aș fi străduit mai tare să găsesc un nume sonor, sau ușor de reținut. Dar totuși, faptul că văd cumva în fiecare factură numele lor ascuns mă face să zâmbesc mai des. Da, au trecut 18 ani… și după 18 ani m-am hotărât să fiu prezentă și în mediul de vânzări online. M-am speriat și mă sperie în continuare pasul ăsta. E altceva când ajungi la noi în magazin și aflăm ce ai nevoie, ce buget ai, pentru ce-ți trebuie. Și te privim în ochi și te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru tine, sau găsim soluție și dacă ceva s-a întâmplat și nu ai cumpărat ceva ce nu e perfect pentru tine. De fapt… ne putem cunoaște dacă ajungi în magazin. Dar în online… am simțit întotdeauna că risc să pierd sau să nu pot transmite exact ceea ce mă diferențiază de alții: pasiunea pentru ceea ce fac, responsabilitatea și dorința de a ajuta în primul rând. Normal că trebuie să existe și un profit; fără el nicio companie nu ar trebui să rămână în piață. Și mă bucur când pot oferi și echipei mele bonusuri, mă bucur că am reușit, din acest profit, să cresc, să învăț, să citesc, să devin un om mai bun, să-i ajut pe cei de lângă mine să fac același lucru. Bineînțeles, în acești 18 ani, s-au întâmplat multe. Am schimbat mulți angajați. Am plecat de la unul, apoi doi, dar nu am știut de la început să le arăt, să le spun ce fel de om sunt și cum îmi doresc să fie firma mea: ca mine –  directă, sinceră, responsabilă, empatică. Acum cred că sunt responsabilă pentru faptul că nu mai sunt lângă mine.

Acum am o echipă formidabilă. Și creștem împreună. Luăm fiecare întrebare, fiecare nelămurire, fiecare sesizare sau supărare și încercăm să reparăm ce am greșit sau ce nu am făcut perfect. Așa că m-am obișnuit sa întreb tot timpul: ce nu a fost bine? Și vă ascult. 100%. Și încerc să repar și să găsesc soluții. Avem clienți și furnizori activi vechi de 18 ani. Normal, am mai și greșit față de ei. Dar am reparat, iar ei revin și sunt siguri că la noi găsesc sprijin.

O să încerc să acord acest sprijin și în mediul online. Sper să reușim –  așa că orice rând îmi scrieți va fi citit și va avea soluție.

Acum realizez ca una din devizele noastre ar fi: CRESTEM ÎMPREUNA!

Toate produsele au la dispozitie certificari europene de calitate si conformitate.

FACEM TOTUL DIN PASIUNE

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Echipa EBAC TEHNIC

''Excelenta nu este o abilitate, ci o atitudine'' - Ralph Marston

Toate produsele sunt insotite de certificarile CE, de traducerile in limba romana pentru asigurarea unei folosinte corecte si la maxima capacitate, beneficiaza de garantie, se asigura service, piese de schimb si accesorii pentru fiecare produs.

Pentru orice detalii, va stam la dispozitie.

AvemScule-Makita-Alice Pricop

ALICE PRICOP

CEO / FOUNDER

MANGLO

CEO / FOUNDER

MIHAELA ELENA MANEA

CEO / FOUNDER

OANA PERJOIU

CEO / FOUNDER